ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Έχουμε λάβει κατ’ ελάχιστον όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από τις αρχές για την ασφαλή περιήγηση και εξυπηρέτηση μας στο κατάστημα. Σας ζητούμε με τη σειρά μας να τηρείτε αυστηρά τα μέτρα ατομικής ευθύνης και υγιεινής όπως αυτά καθορίζονται από τις Υγειονομικές αρχές.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους υπαλλήλους και για τους πελάτες.

Στα καταστήματα μας υπάρχει ειδική σηματοδότηση με τα μέτρα ασφαλείας και περιήγησης με ειδικό χρώμα ώστε να είναι εύκολα αντιληπτά.

Ο έλεγχος ροής, σε ώρες αιχμής, γίνεται με κάρτες εισόδου και ελεγχόμενη ροή εισερχομένων επισκεπτών.

Αντισηπτικά υγρά σε όλο το κατάστημα για χρήση για τους επισκέπτες και το προσωπικό μας.

Προστατευτικά Plexiglas στο Ταμείο.

Τήρηση κατ’ ελάχιστον απόσταση 2 μέτρων που αφορά όλους τους επισκέπτες και το προσωπικό.

Αυξημένο πρόγραμμα καθαρισμού όλων των καταστημάτων και υποδομών μας


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Τα κανάλια επικοινωνίας και γενικότερα συναλλαγών για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες συνεχίσουν πέρα των καταστημάτων μας να είναι:

Το τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 210 99 34 445.

Και το web site μας www.ekolomvounis.gr


ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Οι παραδόσεις είναι ΑΝΕΠΑΦΕΣ

Ο διανομέας θα αφήσει τα προϊόντα στην είσοδο, θα απομακρυνθεί σε ασφαλή απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων και θα παραμείνει εκεί μέχρι να παραλάβετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια.

Οι άνθρωποι που έρχονται στο σπίτι σας για παράδοση λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα προσωπικής προστασίας και ατομικής υγιεινής όπως γάντια, μάσκα, ποδονάρια και απολύμανση χεριών με αντισηπτικό υγρό.


ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι άνθρωποι που έρχονται στο σπίτι σας για εγκατάσταση οποιασδήποτε συσκευής, λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα προσωπικής προστασίας και ατομικής υγιεινής όπως γάντια, μάσκα, ποδονάρια και απολύμανση χεριών με αντισηπτικό υγρό.

Συνιστάται στον οικοδεσπότη της κατοικίας να καθαρίσει καλά όλες τις επιφάνειες του χώρου εγκατάστασης με διάλυμα χλωρίνης ή άλλων συνιστώμενων από τον ΕΟΔΥ καθαριστικών μετά το πέρας των εργασιών.

Θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες στο www.ekolomvounis.gr ή με όποιο άλλο μέσο χρειαστεί.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.